& Meer..

Leuk dat je er bent!

Omdat je huis je dat fijne gevoel geeft als je thuis komt. En dat gevoel net een beetje fijner is als je er een stukje van jezelf in hebt kunnen stoppen… 

Ik ben een echte huismus. Tuurlijk ga ik ook graag op pad, maak mooie reizen en geniet van buiten. Maar thuis komen en me dan ook echt thuis voelen is voor mij heel erg belangrijk. Dat gevoel wordt versterkt door een mooi interieur. Ik kan echt intens gelukkig worden van een mooi interieur: kleuren die op elkaar zijn afgestemd, mooie accessoires, gezellige planten en sfeervolle verlichting. Niet te strak, niet te modern, gezellig, maar ook zeker niet te rommelig. 

Rondstruinen op Pinterest om mooie afbeeldingen te pinnen verveelt mij nooit. Inspiratie heb je nooit genoeg!

Inspiratie en creativiteit zijn wat ik graag met je wil delen! Na vorig jaar te zijn verhuisd naar ons droomhuis zijn er nog zoveel projecten in en om huis waar ik mee aan de slag wil, projecten waarvoor ik nog inspiratie verzamel, projecten waar ik al mee ben begonnen. 

Wat je op deze blog gaat vinden? Inspiratie… en concreet vooral ook veel afbeeldingen en blogs over creatieve (meestal interieur-gerelateerde) projecten waar ik mee bezig ben. Allemaal ‘by Jolinda’. Eenvoudig beschreven, met veel beeldmateriaal, zodat je hier thuis zelf ook wat mee kunt. 

Wat je hier ook zeker in terug zult gaan zien zijn mijn hobbies en liefhebberijen, namelijk haken, mijn katten, moederen, tuinieren, tekenen/ schilderen… 

Volg je me ook op social media? Gezellig!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *